Ons domein is een groene oase, gelegen vlakbij de afrit van Zemst, met een bushalte en station (Eppegem en Weerde) vlakbij.

Er zijn een dertigtal parkeerplaatsen op het domein maar 's avonds en zondag overdag stelt Aldi ook zijn parking ter beschikking.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in de villa op het domein. In de verbouwde garage met aanliggend overdekt terras worden al verschillende evenementen georganiseerd.
Momenteel is er 1 toilet aanwezig in de garage doch tegen de zomer zullen er 3 toiletten zijn (onder andere mindervaliden toilet).

Op dertig meter afstand staat in de zomermaanden onze 'Quatre-bras' tent die een grote capaciteit heeft, doch omwille van regelgeving vragen we max 149 gasten. Een uitzondering kan door de organisatoren gevraagd worden aan de gemeente Zemst.

Er werden al enkele trouwfeesten, personeelsmeetings en dergelijke georganiseerd.


100 meter verder bevindt zich een mooie grote vijver met een oude gerenoveerde en charmante visserschalet met ingerichte bar, houtskachel en toilet.
In de zomermaanden staat er ook een stretchtent op het terras. (mijn favoriete plekje ) !

Gezien het jaarlijkse financieel tekort van het kinderdagverblijf inzake werkingskosten (60.000 EUR), willen we de locatie optimaal gebruiken en verhuren. Daarom denken we dat een mooie samenwerking mogelijk is.


Lees meer →